Kursen är igång och öppen!

Nu är onlinekursen igång, öppen för att börja lära sig att jobba med läder hemma i lugn och ro.

De första kursdeltagarna har fått sina grejor. Till er kursdeltagare så har jag lagt upp en produkt till i shoppen: Ämne korthållare. https://km-hantverk.se/collections/laderverktyg/products/lader-till-korthallare

Man vill kanske göra fler korthållare efter man gått första kursen i väntan på nästa och att köpa läder rätt är inte lätt innan man har kunskap. Så nu finns helt enkelt ämne att köpa, lagom så det räcker för en korthållare. Tråd, mall och verktyg har ni redan skulle det vara så att mallen är förstörd, kontakta mig.

I helgen med start i morgon Fredag kommer jag sätta ihop en video där jag går igenom att göra knivfodral till halvmånekninven för er som har köpt en sådan.

Är du inte med i kursen men nyfiken?

Lämna mig ett intresse nedan som kommentar så svarar jag med det du behöver veta så fort jag kan.

/Mikael Klöfver

6 comments

 • BpVlPWDO

  MpzNVLHwedmJcrj
 • NQaLUeTRprkVBPil

  LkztQaiRcV
 • Hej Astrid,
  Själva kursen är fristående delar att ta när man känner för det. Än så länge är det tre kurser igång men det kommer komma minst en ny per månad fram över. Hur länge? det vet jag inte, så länge det finns ett intresse, flera år hoppas jag att det ska finnas tillgängligt.
  Pris på kursen är egentligen 200kr i dagsläget per kurs + materialkostnad.Första kursen är gratis, du betalar bara för materialet. Du lär däremot investera inför första kursen i verktyg och det kan du köpa tillsammans med första kursen i shoppen.
  Köper du ett av grundpaketen så kan du sedan göra första kursen. De olika paketen ger dig olika förutsättningar till ett bra jobb beroende på hur mycket du vill investera. vill du känna på tar du litet paket och kompletterar med verktyg senare. Vill du gå på större tar du stora paketet och du har då allt som behövs för ett bra jobb. Du kan läsa mer i shoppen:
  https://km-hantverk.se/collections/kursshop
  Och du kan även läsa mer på kursens hemsida, där får du också verktygskunskap innan köp så du vet lite vad det är för verktyg i de respektive paketen.
  Kursens hemsida:
  www.klöfver.se

  Hoppas få se dig i gruppen!
  /Mikael

  Mikael Klöfver
 • Vad är pris på kurs? Hur långt är det?

  Astrid
 • Hej Annelise, Material ingår och vilken tjocklek som är på materialet (lädret) är lite olika då det är anpassat för produkten. Korthållarna används läder ca 2mm men när det kommer till Antekningsmappen så är det plymå 1.5-2, kan variera lite. Plymå är en mjukare än läder. Läder i sig kan ha många olika känslor beroende på bearbetningen från garveri.

  Mikael Klöfver

Leave a comment