Spännande samarbete!

Tony See och hans designer i onlinekurserna!

I veckan har jag tagit kontakt med en för mig mycket kompetent designer i Italien. Vi har mailat flera gånger fram och tillbaka och är överens om ett mycket spännande samarbete. Denna Designer har blivit väldigt stor inom yrkeskategorin läderhantverkare i hela världen relativt snabbt. Mängder av hans designade produkter säljs höger och vänster av sådana som jag själv. Han heter Tony See och hans verksamhet finner man på www.dieselpunk.ro

Hans absoluta styrka är design och ritning, det är det som gjort honom känd. Jag älskar hans designer och har jobbat med flera av dem, bla mina kära hattar. 

Vad som kommer ske är att jag kommer köra hans mönster i kurser och det innebär en enklare väg in för nybörjare då han lutar sina kreationer på tekniken hand slagna sömlinjer. Den tekniken kräver mindre verktyg och en smalare kompetens vilket gör det mycket enklare att skapa snygga produkter med raka sömmar. Det som är denna metods nackdel är att sätta mönster med alla dessa hundra hålen exakt som dom ska innan man börjar jobba, vilket gör att sadelmakare tex har en mer avancerad metod som gör kreationen mer frisläppt. Men som sagt, Tony är mycket kompetent med dator och ritprogram så allt den där är redan gjort på hans designade produkter och mönster kan köpas för att bara köra.

Sen vidare som kursdeltagare kommer man in på sadelmakar tekniker levererad från mig och mina designer vilket lägger på mycket mer kompetens som i sin tur gör att man kan förädla även Tonys mönster till det bättre.

Det ska bli en heder att få jobba med Tonys mönster till er.

Mönstren kommer tillhandahållas från mig i kurserna men vill man på egen hand segla iväg och skapa egna saker kan man köpa hans mönster på Etsy:

https://www.etsy.com/it/shop/DieselpunkRo?ref=l2-shop-info-avatar&listing_id=683688843

Kan vara klurigt då det är på Italienska :)

Tack Tony för förtroendet!

 

 

2 comments

  • mhjHADeqcOPBzJR

    ZPwrbLfyJKdkYnjT
  • ziJtoFuCEB

    RiyUDpkVHfvbLIw

Leave a comment