Bygger just nu ut butiken Beslag, ber om överseende!

Onlinekurser i läderslöjd

Vill du bli läderhantverkare?

Jag upplever att det är väldigt många som skulle vilja kunna pyssla med läderarbeten men inte vet hur man ska börja och vad man behöver.

Det är inte så konstigt eftersom de verktyg som används är ganska udda och det är ingen större tradition att vara läderslöjdare i Sverige. 

Den första kursen startade i mitten av Mars -2019
I den börjar resan enkelt och övertydligt. Vi bygger avancemang med tiden i fler kurser, det kommer ut minst en kurs i månaden framöver!

Det som kommer behövas vad det gäller verktyg och material kan beställas i verktygshopen uppe i menyn under fliken Läderverktyg. Mer information finns där om vad som behövs.


Kurserna tar du till dig när du själv har tid och lust hemma hos dig. Via en kod kan du logga in till materialet när som helst. Själva kursen ligger på: www.sadelmakareonline.se

Där kan du redan nu få en del gratiskunskap om verktyg bland annat. Ni kan även se vilka verktyg som krävs för respektive kurs, verktygen köper ni också i shoppen. Där kan du redan nu få en del gratiskunskap om verktyg bland annat.

Kursens guidning består av pedagogisk video och kompletterande text. Jag ger utförliga förklaringar för de moment som görs under tiden ni ser mig göra de uppgifter som ligger för respektive kurs. 
Ni kan självklart kontakta mig om ni har frågor eller kör fast. 

Min ambition är att med tiden göra mer avancerade uppgifter för att stimulera era blivande kunskaper.
Hoppas detta känns som en spännande resa och en givande hobby!
Ni kommer ganska snart upptäcka mycket mer ni kan göra med kunskapen mellan kurserna.

Kurserna framöver en tid kommer ligga på max 800kr per månad inkl material. På sikt kan det bli större projekt och då krävs mycket mer läder och kostnaden kan då kliva över 800kr. Verktyg som behövs går utanför kursavgiften.


Läder är fantastiskt att jobba med, tror ni kommer bli lika biten som jag är!